![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/06/recept-46537-1240x827.jpg)
-
Вигляд11
1 год. 0 хв.
4 порції
За всієї простоти олів’є відкриває безмежний простір для експериментів. Наприклад, замість ковбаси чи м’яса можна взяти будь-який альтернативний продукт. І на цей раз пропоную приготувати олив’є з креветками.
складові
-
Креветки (варені очищені) –
200 г -
Зелений горошок –
100 г -
Картопля –
2 штуки -
Морква –
1 штука -
Огірки –
1 штука -
Каперси –
1 ст.л. -
Перепелині яйця –
5 штук -
Майонез –
100 г
Покроковий рецепт приготування
Відваріть картоплю та моркву. Окремо відваріть перепелині яйця 4 хвилини після кипіння.
Дайте всьому охолонути і наріжте. Заодно наріжте огірки та додайте горошок.
Додайте в олів’є креветки та каперси і заправте салат майонезом.
Leave a Review